Úvod » Péče o Váš kožený nábytek » Natural Leather Care - 250ml


        

Natural Leather Care - 250ml

img

 

Číslo produktu: 06000027
Cena bez DPH : 1 000 Kč
Cena s DPH (21 %):
1 210 Kč

Kompletní specifikace

Popis
Čištění a údržba, to jsou pravidelné potřeby k péči o váš kožený nábytek.
Soft Cleaner je jemný čistící prostředek na bázi vody, který lze použít na všech čistých anilinových kůžích. Odstraňuje špínu a většinu skvrn na bázi vody. Otestujte čistící prostředek na skrytém místě pohovky před použitím.
Conditioning Cream používá účinný jemný vzorec, který udržuje pružnost a zabraňuje vzniku prasklin a zajišťuje, že vaše kůže zůstane měkká a pružná. Čištění kůže se Soft cleaner a a údržba kůže s přípravkem Conditioning Cream se doporučuje 2-4krát ročně, aby se udržel vzhled a celistvost povrchů kůže.

LEATHER SOFT CLEANER

NÁVOD K POUŽITÍ
1. Před použitím dobře protřepejte láhev.
2. Proveďte test na skrytém místě pohovky.
3. Nalijte Soft Cleaner na měkkou houbičku a vtlačujte jej do kůže.
4. Vytvořte lehkou pěnu pomocí jemných kruhových pohybů. Přitlačte v místech, kde je znečištění větší. Čím větší je houba, tím rychleji bude úloha provedena. Když se houba špiní, vypláchněte ji čistou vodou.
5. Odstraňte přebytečnou pěnu a nečistoty pomocí měkké bílé bavlněné tkaniny.
6. Při silném znečištění nebo při přenášení barvy, což by mohlo nastat např. u džínů, budete muset použít silnější produkt, jako je například Rapid Cleaner nebo sada pro ošetření kůže ve světlých odstínech (Light Colored Leather Care)
7. Pokud jste spokojeni s výsledky čištění, doporučujeme nechat kůži 30 minut odpočívat před aplikací kondicionéru, který obnoví ochranný účinek na kůži.

LEATHER CONDITIONING CREAM


NÁVOD K POUŽITÍ
1. Před použitím dobře protřepejte láhev.
2. Proveďte test na skrytém místě pohovky.
3. Nalejte malé množství kondicionéru na měkkou čistou látku a naneste rovnoměrně na povrch kůže. Opakujte v zátěžových místech: područky, sedadla a opěradla.
4. Nechte působit asi 30 minut.
5. Poté kůži lehce vytřete čistou, měkkou látkou.

M2VlZjc1